In Ajutorul Familiilor si Prietenilor pentru a Onora Aminitirea celor Dragi

“Printr-un om a intrat pacatul in lume si, prin pacat, moartea”

Despre noi (servicii funerare)

„Printr-un om a intrat păcatul în lume şi, prin păcat, moartea”

Moartea nu e de la Dumnezeu dar, face parte din viata.

„La Ionut Servicii Funerare” – un sprijin in momente dureroase si dificile

În primul rând doresc sa ma prezint, ma numesc Birhala Ionel Daniel si sunt persoana care deține aceasta companie.

Firma noastră și-a început activitatea în anul 2008 în Bacau. Suntem o companie familială de succes și ne aflăm pe piață de 9 de ani. Ne-am construit sediul firmei într-o zonă linistita, la iesirea din Bacau spre Iasi, unde ne desfășurăm activitatea și în prezent, mai exact in cartierul Serbanesti, Calea Romanului nr. 38. Suntem mereu preocupați de dezvoltarea afacerii noastre, oferind in permanenta servicii de calitate si un respect profound clientilor nostri.

Dorinta noastra este de a fi alaturi de fiecare familie si fiecare persoana care ne solicita sprijinul.

“La Ionut Servicii Funerare”  este alaturi de dumneavoastra in aceste momente dificile pentru a va asigura ca persoanele dragi vor fi tratate cu respect si compasiune. Increderea pe care dumneavoastra ne-o acordati este un privilegiu, de aceea fiecare dorinta a familiei indurerate este foarte importanta pentru noi si vom face tot ce ne sta in putinta sa va ajutam sa treceti cu usurinta peste partea organizatorica astfel incat atentia si timpul dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.

Fiind mereu atenti la detalii si tinand cont de doleantele dumneavoastra

“La Ionut Servicii Funerare” va face totul pentru a conduce persoana apropiata pe ultimul drum spre eternitate, cu decenta, respect si recunostinta.

In permanenta ne adaptam serviciile in functie de necesitatile dumneavoastra fiind constienti ca in fiecare familie se gasesc nevoi, obiceiuri si traditii proprii.

Fie ca aveti nevoie de servicii funerare in Bacau, servicii funerare in Romania sau de repatrierea unei persoane dragi, “La Ionut Servicii Funerare”  va ofera consultanta necesara. Acordam acestui nefericit eveniment consideratia care se cuvine si facem tot posibilul prin menirea noastra sa fim alaturi de familie, preluand toate sarcinile aferente organizarii ceremoniei de inmormantare.
Pentru servicii funerare din judetul Bacau, servicii funerare din tara sau servicii funerare de repatriere in Europa suntem aici pentru tine.

Ne gasiti in Serbanesti, Calea Romanului nr. 38. Pentru mai multe informatii, contactati-ne la telefon: 0742353974, 0770873775

Compania noastra ofera servicii de calitate la preturi avantajoase.

 

 1. Consultanta de specialitate

Asiguram consultanta gratuita non-stop cu privire la toate informatiile necesare organizarii unei inmormantari. Acest serviciu este adresat persoanelor care vor sa fie informate in prealabil si sa anticipeze costurile, sau vor sa afle alte detalii ce se pot dovedi esentiale in astfel de momente.

 1. Constatare deces

Constatarea decesului se poate face de catre medicul care are drept de libera practica sau de catre medicul de familie unde pacientul este inscris dar numai in urma examinarii si identificarii in baza unui document de identitate, a persoanei decedate si numai in cazul in care nu exista suspiciune cu privire la cauzele decesului.
In urma constatarii decesului se elibereaza de catre medic certificatul medical constatator de deces (CMCD)

 1.   Imbalsamare, tanatopraxie

Imbalsamarea este procedeul medical prin care se urmareste conservarea decedatului si evitarea descompunerii accelerate a acestuia. Imbalsamarea se efectueaza de catre personal calificat in meseria de autopsier in prezenta medicului care a constatat decesul. In urma efectuarii procedurii de imbalsamare se elibereaza certificatul de imbalsamare, document obligatoriu pentru transportarea sicriului si depunerea acestuia la capela.

 1.   Toaletare, impachetare

Toaletarea decedatului se poate efectua de catre membrii echipei noastre atat la domiciliul dumneavoastra cat si in locatia noastra cu respectarea normelor de igiena. Imbracarea decedatului se face cu obiecte vestimentare puse la dispozitie de catre familie sau achizitionate de la noi dupa care se procedeaza la asezarea in sicriu. Cosmetizarea decedatului se face dupa caz la solicitarea familiei. Procedura de impachetare se refera la sigilarea corpurilor aflate intr-o stare avansata de degradare si consta in efectuarea tuturor operatiunilor necesare in vederea inchiderii ermetice a sicriului.

 1.   Declarare deces

Declararea decesului se face în termen de 3 zile si sunt necesare:

– certificatul medical constatator al decesului (CMCD);
– actul de identitate al decedatului;
– certificatul de naștere al decedatului;
– actul constatator de deces;
– declarație dacă nu există C.I. sau livretul militar al decedatului;
– dovada eliberată de Parchet, dacă decesul s-a produs prin sinucidere, accident sau alte cauze violente sau dacă înregistrarea decesului se face în mai mult de 3 zile de la data producerii acestuia.

  1. Acte necesare inhumarii / incinerarii

Oferim sprijin in obtinerea actelor necesare inhumarii sau incinerarii si eliberarea lor in cel mai scurt timp posibil. Documente:

– Copie dupa certificat constator al decesului;
– Certificatul de imbalsamare;
– Autorizatie de la SANEPID;
– Certificatul de deces;
– Adeverinta de inhumare;
– Contractul de concesiune a locului de veci;

 1. Livrare sicriu si cruce

Avem in magazin  numeroase modele de sicrie de provenienta autohtona sau din import, fabricate din diverse esente (brad, stejar, fag, tei, plop, nuc, cires etc), sub o larga paleta de culori si motive decorative. Indeplinim si cele mai exigente solicitari cu privire la forma (4,6,8 colturi), culoare (mahon, bej, alb etc), dimensiune (XXL, normale, medii si mici) si material (lemn si zinc necesar repatrierilor). Sicriele sunt complet echipate cu: lenjerie (respeta), capitonaj capac, panza de fata, orar mic, orar mare, perna, saltea absorbanta. Va punem la dispozitie cruci inscriptionate si asortate la culoarea sicriului.

 1. Transport si manipulare

Realizam transport de specialitate intern si international cu autospecializate funerare omologate si autorizate, cu respectarea normelor sanitare. Asiguram transportul cu microbuze a participantilor la ceremonia funerara si transportul efectelor funerare (coroane, jerbe, aranjamente florale). Manipularea sicriului se efectueaza de catre echipa noastra si consta in preluarea sicriului de la morga spitalului sau de la domiciliu, urcatul sau coboratul etajelor, depunerea sicriului la biserica (capela) si transporul la cimitir.

Transportul funerar poate fi efectuat numai de catre persoane sau firme autorizate – care detin o masina funerara autorizata.

Va rugam sa aveti in vedere ca pentru asigurarea serviciului de transport funerar, trebuie sa aveti urmatoarele acte:
* Adeverinta de inhumare;
* Certificat de deces;
* Certificat de imbalsamare;
* Adeverinta de la AGSP (Sanepid) pentru transportul funerar.

 1. Depunere la capela

Va putem asigura tranzitul persoanei decedate si depunerea la capela cimitirului unde se afla locul de veci sau la orice alta capela ne este indicata.

 1.   Consiliere obtinere loc de veci

Va putem indruma cu privire la formalitatile necesare pentru a beneficia de concesionarea unui loc de veci in cimitirele din Bacau.